lördag 13 mars 2010

Lördagskväll med Elna

Sammanfattningsvis en bra dag idag, trots att alla kanske inte delar den meningen. Förmiddagen spenderades på loppis. Det finns två typer av människor, de som köper på loppis o de som säljer på loppis. Ingendera klarar sig utan den andre, men jag hör definitivt till den senare delen... Tyckte att det kliade överallt bara jag hade stått där o plockat en stund (jag veeeet, jag borde söka hjälp för mina fobier!). Dagens bästa var nån som försökte sälja barnmatsburkar för 10 cent styck...Det kallar jag optimism!

Ikväll inledde jag ett nytt syprojekt. Som vanligt så tog det betydligt längre än vad jag hade planerat. Till första momentet (att printa ut två ord) hade jag räknat med högst 10 minuter...i stället räckte det över två timmar, jag fick köra till Litens o låna deras printer o dessutom hade de inte samma word-program, så även där krånglades det en stund. Väl hemma igen tänkte jag att nu e de bara att slänga ihop resten på trogna Elna (min kära arbetskamrat = symaskin). Men nehepp, Elna tyckte tydligen inte att det var passande att ägna lördagskvällen åt arbete, så vi förde en lång diskussion innan vi kompromissade att jag syr hälften för hand. Lagom tills mannen slocknade på soffan blev mitt lilla projekt (som mäter 8x12 cm färdigt). Vad det är? Det får ni se en annan dag ;).

1 kommentar:

  1. Kan meddela att även finns en hybrid av de loppis-människor du nämner, nämligen den som säljer eget skräp för att sen istället köpa andras ;o) bl.a. din syster...så om det börjar klia på besök hos oss så vet du att det är loppislopporna...Fast barnmatsburkar...nej DÄR går nog gränsen!

    Kram,
    Jennie

    SvaraRadera