lördag 20 mars 2010

Bloggarbordet...

De flesta möbler som vi har kommer att få flytta med oss in i nya huset, men en sak som definitivt inte får komma över tröskeln är vårt avskyvärda databord. Och vem vet om det inte till och med blir utslängt redan innan flytten. Körsbärgsfärg = blä!

Detta Alve-bord från ikea kommer istället att tas emot med öppna armar. Eftersom alla övriga möbler som vi skall ha i det kombinerade data/sy rummet är vitmålade så kommer detta mörka att utgöra en fin kontrast (hör på henne va, låtsas brodera texten som värsta inredningsbloggaren ;)). Jag är iaf störtförtjust i detta bord. Gubbens kriterier för nästa databord är väldigt små: det bör finnas åtminstone en låda. Alltså uppfylls de kriterierna med råge. Att det dessutom har en annan färg än vitt är också något han lär bli förtjust över. Såld! Om 1,5 år sitter jag personligen och skriver blogg vid detta bord i ett vitt, fräscht rum med utsikt över ortens hembygdsmuseum. Me Like :)

1 kommentar:

  1. Ja du, jag minns ännu hur skönt det var då vi slängde det superfula stora hörndatabordet som gubben hade med sig från studielyan! Alve-bordet är jättesnyggt! Tyvärr funkar inte den lösningen hos oss då jag vill ha endast ETT arbetsbord för både dator, arbete, pyssel och symaskin. Får se om vi åstadkommer nån lyckad lösning! Får ta det som en kul utmaning ;o)

    SvaraRadera