söndag 4 april 2010

Häx-tider

I går hade vi fullt upp hela dagen. På förmiddagen var dottern påskgumma till mommos och fammos. Kaffepannan av miniatyrmodell hade vi fått låna av mommo. Hon fick förstås lite choklad, men vi har ännu inte bestämt vem som skall äta upp den :). Vi försöker hålla efter lite med godiset ännu när hon är så liten, men hon har nog smakat små chokladbitar och vet nog mycket väl vad det handlar om när man prasslar i skåpet... annat är väl inte att vänta med såna godisråttor till föräldrar.
På eftermiddagen var vi på 30-års kalas och sedan kusinträff. Kvällen spenderades i sångens tecken. Jag och storasyster skrålade på för full hals och tyckte för en gångs skull att det lät riktigt bra trots ostämt piano...Power of love var en riktigt imponerade insats, enligt mig själv i alla fall. Publiken kanske inte var riktigt lika fascinerade av mina höga toner ;). Efter ett kaotiskt sångframförande så var det dags för familjemiddag (något som hos oss för det mesta avnjuts i skift eftersom de två små flick-kusinerna har lite svårt att leka för sig själva medan föräldrarna mumsar och smaskar). Middagen var supergod (som vanligt när min far har kockat). Nöt innerfilé med hemlagad klyftpotatis och kryddsmör, det är nog grejer det!

Efter den sena middagen var det bara att bege sig hemåt för att få en mycket trött flicka i säng. Sedan satt vi föräldrar i soffan och zappade en stund, men när vi slutligen mera halvlåg över varsin kant (alla som sett Salvador Dalis målning av tiden förstår hur vi såg ut!) så bestämde vi oss för att det kanske är bäst att masa sig till sängen medan benen fortfarande bär. Så något sent påskfirande blev det inte här hos oss.

Nu har vi åter igen fått problem med en kran. Denna gång kranen i wc. När dottern tvättade händerna pillade hon lite på undersidan av kranen med reultatet att hela innandömet (en massa galler, filter och små järnbitar) lossnade. Så nu blir det att för tredje gången ta kontakt med vaktmästare och rörmokare... Börjar kännas aaaaningen pinsamt. De måste verkligen tro att det är några kran-marodörer som flyttat in i tolvan... Som sagt...pinsamt!

1 kommentar:

  1. Ojoj, fullt upp!
    Jag var också ute på häxturné med barnen igår, vi var till elva ställen. Blev myyyyycket godis! Men jag delar upp Lillebrors så det räcker säkert flera månader ;)

    Ha en fin fortsättning på påsken!

    SvaraRadera