söndag 3 april 2011

Kabanoffi-baj

 ...eller Banoffee paj som jag tror det heter på riktigt. En regnig och slaskig söndag som denna gäller det att göra det bästa av situationen för att pigga upp sig lite. För oss innebar det ett besök till blombutiken (väldigt praktiskt att placera barnet och pappan i lekhörnan medan man själv får gå i lugn och ro och titta, njuta och köpa)...


 ...och så bak av Banoffee-paj. Det var Strandviksvillan som tipsade om denna läckerhet för ett tag sedan och receptet hittar ni här. Det är absolut värt att testa om man gillar det som är sött och maffigt. 


Dagen avslutades med att hela familjen utrustades med gummistövlar och så var det vattenpott-hopp som gällde. Plaskeliplask, nu är det soffan (och kaaanske en pajbit) som kallar!

Önskar er en skön söndagskväll!

5 kommentarer:

  1. Japp, sött och maffigt gillar man:) Ser kanongod ut.
    Även här har det varit geggigt väder. Sonen har varit inne och bytt våta stövlar 2-3 gånger...
    Ha en bra vecka!
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  2. Låter som en helkul dag!!! Bäst att sätta maken i hörnan med något annat att pyssla med ;) Tårtan ser hur smaskig ut som helst, supergod!!!


    Stooooooooooooooor söndagskramiz aka

    SvaraRadera
  3. Åh vad gott. Vår granne på landet gör alltid Banoffi pie (hon är English nämligen) varje sommar. Kul att du är med i min utlottning.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  4. Tårtan såg jättegod ut!
    Har ni fortfarande snö eller har våren kommit till dig?
    Kram Anette

    SvaraRadera
  5. Nam nam nam! Måste absolut testa, ser sååå himla gott ut! :)

    SvaraRadera