torsdag 25 augusti 2011

Badrum på vinden

Om ni tänkte er få se det färdiga resultatet så blir ni besvikna (det rum vi behöver minst, kommer alltså att bli färdigt sist), men också kanske det rum som jag har lättast att se framför mig. 

Ett gammalt pottskåp under handfatet har stått högt uppe på min önskelista hela byggtiden. "Absolut inte", har min man envist stått fast vid. Ända tills jag hittade det här på Findit (motsvarar blocket). Jag slog till förstås och med löftet att vi inte måste använda det i badrummet utan kan ha det till något annat *blink, blink* så körde mannen snällt 100 km efter det :). Nu är det inte längre nån frågan om, ett vitt badrumsskåp ska det bli av det!


Jag tänkte kombinera det med något sånt här handfat.Ovanför handfatet blir det bara en enkel spegel, jag tänker mig en i mörkt, nästan svart trä som skulle matcha golvet, men jag misstänker att den kanske blir vit den också....
Badkaret har vi klurat på länge och bläddrat, tittat och jämfört priser. Det senaste vi kommit fram till är att vi struntar i bubblorna (vilka troligen inte skulle användas så ofta) och tar ett som passar stilmässigt istället.Det blev en omöjlighet att kombinera utseende, bubblor och pris, så vi struntar i bubblet.


Nu är jag bara på jakt efter en skänk, eller ett grunt skåp att förvara handdukar och toalettsaker i så är möblemanget färdigt... 

Hoppas ni också lyckas se helheten trots lite röriga och färggranna bilder. Annars får ni titta på nytt om ett par månader :)!

Ha det bra!

5 kommentarer:

 1. Det är så fint med pottskåp vilken snäll man du har som åker så lång för att hämta hem ett.
  Vi funderade också på ett bad med bubblor men eftersom varmvattnet tar slut efter 2 tvättar och barnens bad finns det inget varmvatten kvar till oss. Så ett litet vanligt får räcka.

  Lycka till med alla val och målning.
  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Jodå, jag kan absolut de det framför mig, det kommer bli sååå vackert. Vilket fynd ni gjorde på Findit (fiffigt namn). Jag kom på att jag inte lagt ut bilder på vår lilla toa sedan den blev färdig. Vi har ju väldigt lik smak, så bli inte förvånad om du känner igen dig:)
  Äh, inte behöver du hålla igen, så som du sliter med hus och hem, då måste du ju få i dig lite energi:) Cupcaketårtan är ljuvlig, men mäktig.
  Stor kram från Jennie

  SvaraRadera
 3. Ja men visst lyckades jag se helheten av hur badrummet kommer att se ut och det kommer bli heeelt underbart!!! Så fint pottskåp och handfatet kommer att passa perfekt ovanpå!!!! Gillar designen på badkaret också, stilrent - me like!!!!

  Bra smak Annie!!!!! Som alltid!

  kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. Ohhohhh, så snyggt det kommer att bli, vilket fint skåp, som gjort för att bli kommod.
  Och badkaret är vrålsnyggt. Spännande.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Kommer bli snyggt!
  Fast jag skulle kanske valt ett fat som ser mer ut som just ett fat, alltså lite mjukare former. Fast det är ju jag det...:)
  Härligt badkar! Vill jag också ha, men vi har inte utrymme. Att skippa bubblorna gör att du slipper en hel massa rengöring ;)

  Ha det bra!
  A-C

  SvaraRadera