fredag 20 maj 2011

Kakelkackel

 Det tar sig vid bygget. Väggarna i badrummet är färdigt kaklade, taket är nerskålat och på golvet görs den sista slutfinishen innan fuktspärren ska på.
 Så här blev väggarna (tyvärr har jag inget foto från när de är helt färdiga). Vita, matta, stora kakel som kaklades enligt tegelstensmönster. Mellan kaklen kommer det en riktigt ljusgrå fog.



Golvet är ju ännu inte på plats, men såhär ser det ut. Mörkgråa, små klinkers med lite struktur i ytan. Fogarna blir en aning ljusare grå. (samma golv ska vi också ha i hjälpkök och gästwc).
 

Tapetrullarna har vi redan fått och oj vad jag längtar efter att få se dem på väggen och inte kika på dem genom plastförpackningen. Men än är det lite slip och mål kvar (och innertaken förstås) innan vi kommer så långt!

En riktigt mysig fredagskväll önskar jag alla läsare!

6 kommentarer:

  1. Åh vad jättefint! Perfekt val tycker jag!! Jag har ju något liknande själv hemma hos mig så det är klart jag ger tummen upp för det här fina kaklet :))) så kul att det börjar ta form allt mer i huset!

    Önskar dig en riktigt fin fredagskväll Annie!

    Kraaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  2. Härligt när man börjar se resultat snyggt : ) kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Det blir finfint! Precis samma som i vårt ena badrum men våra plattor sitter rakt under varandra....de matta är supersnygga!

    SvaraRadera
  4. kommer att bli så fint, så fint!
    skön helg!

    SvaraRadera
  5. Så snyggt, så snyggt! Vilken otroligt spnnande fas ni är i nu. Den tyckte jag var allra roligast i hela byggprocessen. Att få se alla de val man värkt under lång tid bli verkligehet. Det är en magisk känsla!
    Ha en härlig helg!
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  6. Så fräscht och snyggt och det grå golvet till är ju så snyggt!
    agneta kram

    SvaraRadera