söndag 4 september 2011

Golvat!

Nu börjar golvet vara på plats i kök och vardagsrum.

 
Jag är så nöjd med den gråa färgen, med mönstret på golvet, med bredden och längden på laminatet och med springorna mellan laminatet i sidled. Riktigt lika nöjd är jag inte med springorna mellan laminatet i kortändorna, där skulle jag helst ha velat att de skulle vara helt ihop, men man kan ju inte få allt. Småningom vänjer jag mig säkert och sedan man får in lite möbler och mattor så är det ju knappt någon som lägger märke till golvet längre...


 Äntligen börjar man se hur det faktiskt kommer att se ut i vårt hus. Väggarna ska ännu tapetseras, men med vita tapeter så skillnaden blir nog inte så stor. Och så fattas förstås alla lister runt tak, golv och fönster.

Om någon funderar över tegelranden på väggen här ovanför så kommer den inte att synas sedan för det blir höga köksskåp längs med den väggen. 

Hoppas ni har haft en lugn och skön helg. Själv ska jag fortsätta att experimentera i köket, ifall det blir lyckat kanske ni får se resultatet sedan :)!

7 kommentarer:

 1. Ja men gud vad lyckat, helsnyggt golv!! Det är ju rätt svårt att veta i förväg hur allt blir när det väl kommer på plats! Ibland blir det man trott skulle bli bra inte alls som man tänkt sig och det är ju surt. Men här blev det ju heeelt klockrent!!!!

  Stooooooooooooooor kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. riktigt snyggt golv!
  nu har jag lagt upp receptet du frågade efter på min blogg.
  kram

  SvaraRadera
 3. Så fiint! Måste snart komma och beundra i verkligheten också, har säkert hänt en del sen jag tittade in sist! Har förresten haft problem med att sätta kommentarer hos dej, får se om det går bättre om jag väljer "anonym" som profil...kram, storasyster J

  SvaraRadera
 4. ...tydligen :) (J)

  SvaraRadera
 5. Var har ni köpt golvet? Ser fint ut. Söker själv efter nåt liknande

  SvaraRadera
 6. Hej! Är ute efter ett grått golv! Det du har valt på nedervåningen är ett sådant som jag letat efter! Vart ifrån har du köpt det och vad kostade det per kvm?!
  Jätte tacksam för svar:)
  //Sandra

  SvaraRadera
 7. Hej... my ket snyggt golv!
  Vad heter det?
  // Bea

  SvaraRadera